top of page

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2017 року Навчально-наукового інституту обліку, а


29 червня в Університеті ДФС України відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Привітати випускників зі святом прийшли представники ректорату та адміністрації вишу, викладачі і батьки.

Урочисте зібрання відкрив звертаючись до випускників із традиційним напутнім словом, ректор, д.е.н., професор П.В. Пашко, який від імені колективу навчального закладу привітав вчорашніх студентів із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «спеціаліст». «Сьогодні свято для випускників Університету, які отримали дуже гарну освіту, котра надасть можливість працювати по всій Україні. Ми гордимося нашими студентами, їх здобутками і будемо завжди раді бачити вас у стінах рідної Альма-матер», - підкреслив у своєму виступі Павло Володимирович. - «Чекаємо на вас для продовження навчання у магістратурі та аспірантурі».

До привітань долучилися директор Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту, д.е.н., професор Н.П. Мацелюх, яка зазначила: «Сьогодні, прощаючись з вами, ми з впевненістю можемо стверджувати, що навчили вас мислити і шукати відповіді на складні питання, налаштували долати шляхи до фахової майстерності і постійно працювати над підвищенням свого професійного рівня. Бажаю не забувати стежку до рідного навчального закладу і чекаємо вас усіх Першого вересня у якості студентів-магістрів».

У подарунок лунали пісні у виконанні студентів інституту та музичні композиції від народного ансамблю бального танцю «Сузір’я», що зробили атмосферу свята незабутньою і наостанок, урочистого характеру церемонії надав «Гімн Університету».

Бажаємо вам, дорогі випускники, упевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page