top of page

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Навчально-наукового інституту інформаційних техно


26 червня в Університеті ДФС України відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Привітати випускників зі святом прийшли представники ректорату та адміністрації вишу, викладачі і батьки. Зокрема, завітали: народний депутат України, голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» О.П. Продан та іноземні гості Гуглієльмо Маісто та Брайан Шендерман.

Урочисте зібрання відкрив звертаючись до випускників із традиційним напутнім словом, ректор, д.е.н., професор П.В. Пашко, який від імені колективу навчального закладу привітав вчорашніх студентів із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів «бакалавра». «Сьогодні свято для випускників Університету, які отримали дуже гарну освіту, котра надасть можливість працювати по всій Україні. Ми гордимося нашими студентами, їх здобутками і будемо завжди раді бачити вас у стінах рідної Альма-матер», – підкреслив у своєму виступі Павло Володимирович. – Чекаємо на вас серед вступників на магістратуру».

До привітань долучилися директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту, д.е.н., професор С.П. Ріппа: «Сьогодні, прощаючись з вами, ми з впевненістю можемо стверджувати, що навчили вас мислити і шукати відповіді на складні питання, налаштували долати шляхи до фахової майстерності. А отримані якісні знання беззаперечно допоможуть вирішити низку проблем, які присутні як у науці так і суспільному житті». Директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи, д.е.н., професор К.І. Швабій побажав усім випускникам самовдосконалення в подальшому професійному та особистому житті.

Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та менеджменту в урочистій атмосфері під оплески колег, рідних та викладачів випустив 28 випускників-бакалаврів, із них – 1 з відзнакою. Відповідно Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи випустив 170 випускників, із них – 5 з відзнакою.

Урочистості з нагоди свята пройшли в теплій невимушеній атмосфері. Адміністрація Університету, студентський актив, батьки та близькі вітали випускників.

Бажаємо вам, дорогі випускники! Нехай здобута вами вища освіта стане для вас зеленим світлом на життєвих шляхах, основою особистого успіху й кар'єрного росту!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page