top of page

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврів 2017 року Навчально-наукового інститут


27 червня відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам ННІ права Університету ДФС України. Із традиційним напутнім словом виступив ректор, д.е.н., професор П.В. Пашко, який від імені колективу навчального закладу привітав вчорашніх студентів із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів. «Сьогодні свято для випускників Університету, які отримали дуже гарну освіту, котра надасть можливість працювати по всій Україні. Ми гордимося нашими студентами, їх здобутками і будемо завжди раді бачити вас у стінах рідної Альма-матер», – підкреслив у своєму виступі Павло Володимирович.

До привітань долучився директор Навчально-наукового інституту права, д.ю.н., професор В.В. Топчій, який зазначив: «Сьогодні, прощаючись з вами, ми з впевненістю можемо стверджувати, що навчили вас мислити і шукати відповіді на складні питання. А отримані якісні знання беззаперечно допоможуть вирішити низку проблем, які, так чи інакше, присутні у науці та суспільному житті».

Урочистості з нагоди свята пройшли в теплій невимушеній атмосфері. Адміністрація Університету, студентський актив, батьки та близькі вітали випускників. У подарунок колишнім студентам лунала пісня у виконанні науково-педагогічного складу ННІ права і танцювальна композиція від народного ансамблю бального танцю «Сузір’я», ансамблю барабанщиць, що зробили атмосферу свята незабутньою.

Бажаємо вам, дорогі випускники, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я процвітання України. Нехай здобута вами вища освіта стане для вас зеленим світлом на життєвих шляхах, основою особистого успіху й кар’єрного росту!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page