top of page

В Університеті урочисто відкрили Центр дитячої творчості та дозвілля «Маленькі податківці»


1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, ще відбулась приємна і корисна новація – відкриття у студмістечку дитячої ігрової кімнати, де співробітники та відвідувачі Університету можуть на деякий час залишати дітей під наглядом фахівців-вихователів.

Сумувати було ніколи, адже протягом заходу була представлені цікава і насичена програма: музичні конкурси з Мінні та Міккі Маус, велика кількість повітряних кульок, частування морозивом та смаколиками тощо.

Дітки разом із в.о. ректора П.В. Пашком, який привітав присутніх і подякував за співпрацю усім, хто приймав участь у створенні дитячого центру дозвілля, урочисто перерізали стрічку, і всі бажаючі змогли оглянути кімнату для «маленьких податківців».

Судячи зі щирих посмішок, дітям ігрова кімната дуже сподобалася. Сподобалася вона і дорослим! Для дитячого дозвілля в кімнаті є все: іграшки, конструктори, набори для творчості, стільчики та столики, телевізор. Тут малюки не тільки перебувають під надійним наглядом, але й знайомляться одне з одним, знаходять друзів, граються в ігри.

Перебування дітей у дитячій ігровій кімнаті – безкоштовні та доступні як для співробітників, так і для відвідувачів вишу, які прийшли з малечею.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page