top of page

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2016 року


8 червня відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Університету ДФС України. Зі святом вітали представники ректорату та адміністрації вишу, викладачі та батьки.

Урочисте зібрання відкрив почесний гість церемонії – голова Державної фіскальної служби України Роман Михайлович Насіров, який побажав випускникам знайти своє місце у майбутньому професійному житті та висловив свої сподівання щодо спільної плідної співпраці. «Сьогодні завершився важливий етап у вашому житті – ви стали дипломованими спеціалістами. Наразі наша країна переживає час змін та реформ, де для молодих спеціалістів відкриваються нові двері та можливості. Бажаю вам скористатися ними у повній мірі та стати гідними працівниками державних органів», – звернувся до випускників Роман Насіров. Він запевнив, що диплом Університету ДФС України – це шлях до успішної кар’єри. «Це щороку доводять наші випускники, які по завершенні навчання працюють у державних органах, бізнесі та науковій сфері», – підкреслив голова ДФС. Звертаючись до випускників, Роман Насіров також наголосив на важливості набутих під час навчання знань, які потрібно буде застосовувати у своїй професійній діяльності. «Для ознайомлення з роботою фіскальної служби з цього року у студентів Університету з’явилася можливість пройти практику у ДФС. Вважаю, що це стане хорошим стартом для студентів, допоможе їм остаточно визначитися з професійними уподобаннями та застосувати набуті знання на практиці», – підсумував очільник відомства. Привітання завершив словами: «Слава викладачам Університету! Слава випускникам Університету! Слава Університету ДФС України! Слава Україні!»

Виступив з привітальним словом третій Президент України Віктор Андрійович Ющенко. За його словами, нинішнє студентство – покоління нової формації, що зросло у незалежній, демократичній Україні, має ґрунтовні знання та перспективи для їх реалізації. «У нинішній час, коли подальшу долю людства визначають освіта й наука, нація покладає на вас великі надії як на свою майбутню еліту, як на справжніх українських патріотів», – наголосив Віктор Андрійович. Президент побажав студентам впевнено йти шляхом знань та професійної майстерності, збагачуватися духовно, готуватися до праці на благо народу і завершив виступ висловивши незаперечну істину: «Україна починається з кожного із нас!»

Із традиційним напутнім словом виступив в.о. ректора, д.е.н., професор П.В. Пашко, який від імені колективу навчального закладу привітав вчорашніх студентів із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів. «Сьогодні свято для випускників Університету, які отримали дуже гарну освіту, котра надасть можливість працювати по всій Україні. Ми гордимося нашими студентами, їх здобутками і будемо завжди раді бачити вас у стінах рідної Альма-матер, – підкреслив у своєму виступі Павло Володимирович, – чекаємо на вас для продовження навчання у магістратурі та аспірантурі». Побажав випускникам здоров'я, миру і добра, здійснення найсміливіших планів та мрій.

До привітань долучився директор Навчально-наукового інституту права, д.ю.н., професор В.В. Назаров, який зазначив: «Сьогодні, прощаючись з вами, ми з впевненістю можемо стверджувати, що навчили вас мислити і шукати відповіді на складні питання, налаштували долати шляхи до фахової майстерності і постійно працювати над підвищенням свого професійного рівня. А отримані якісні знання беззаперечно допоможуть вирішити низку проблем, які, так чи інакше, присутні у науці та суспільному житті». Віктор Володимирович також закликав студентство бути патріотом своєї держави.

Урочистості з нагоди свята пройшли в теплій невимушеній атмосфері. Адміністрація Університету, студентський актив, батьки та близькі вітали випускників. У подарунок лунали пісні у виконанні студентів та музичні композиції від ансамблю бального танцю ЦТРВС «Сузір’я», що зробили атмосферу свята незабутньою і наостанок, урочистого характеру церемонії надав «Гімн Університету».

Бажаємо вам, дорогі випускники, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я процвітання України. Нехай здобута вами вища освіта стане для вас зеленим світлом на життєвих шляхах, основою особистого успіху й кар’єрного росту!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page