top of page

Зірковий випуск 2017 року Ірпінського державного коледжу економіки та права


23 червня відбулось урочисте вручення дипломів молодших спеціалістів спеціальностей «Фінанси і кредит», «Бухгалтерський облік» та «Правознавство» Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Цього року навчальний заклад дав путівку в доросле життя 150 випускникам спеціальності «Правознавство», котрі отримали дипломи молодших спеціалістів, із них 21 – з відзнакою і 332 випускника спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік», із них 55 – з відзнакою.

Сердечно привітала випускників із закінченням навчання директор коледжу О.А. Пілевич: «Дорогі випускники, ось і наступила ця урочиста мить! І як би тяжко не було «в цім прекраснім і шаленім світі, де доля хитає терези не раз» хочеться від душі побажати вам успіхів і здоров’я, тепла і радості, друзів і кохання».

Також вітальним словом щодо успішного завершення навчання та отриманням дипломів молодших спеціалістів звернувся до випускників ректор Університету ДФС України П.В. Пашко, який побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності та повертатися до навчального закладу вже в якості студентів Університету ДФС України.

До числа запрошених в президію також увійшли: заступник директора коледжу з навчальної роботи О.О. Пустова; перший проректор О.А. Шевчук; директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи М.О. Кужелєв; директор Навчально-наукового інституту права В.В. Топчій; директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту С.П. Ріппа.

Без сумніву, цей день є ключовим моментом у житті більшості присутніх у цьому залі: для батьків, які починають усвідомлювати, що їхні діти виросли і саме сьогодні стоять біля порогу, за яким розпочинається доросле життя; для виклалачів, які разом з батьками вели своїх студентів у цей день. Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили кураторам, викладачам, батькам та одногрупникам і випускники. Адже саме ці люди створювали комфортні умови для гарного навчання, надавали можливість отримати освіту, підтримували та допомагали. Чудовим дарунком для всіх присутніх стали пісенні вітання випускників та студентів коледжу, танцювальна композиція від Народного ансамблю бального танцю ЦТРВС «Сузір’я».

Квіти і сяючі посмішки – все це створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя. Свято закінчилося, але святкові емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо впевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх та у свою велику мету!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page