top of page

25 травня проведено науково-практичний круглий стіл «Фінансова грамотність ІТ-фахівців. Створення вл

25 травня 2017 року науково-педагогічними працівниками кафедр ННІ інформаційних технологій та менеджменту разом з працівниками ДФС України було проведено науково-практичний круглий стіл «Фінансова грамотність ІТ-фахівців. Створення власної справи» з метою подальшого розвитку компетентності студентів щодо створення власної справи в ІТ-галузі.

Участь у засіданні круглого столу взяли поважні гості: директор Департаменту охорони державної таємниці, технічного та криптографічного захисту інформації, ДФС України - В.І. Гвоздінський, заступник директора Департаменту податків і зборів з фізичних осіб ДФС України - Т.А. Федченко, начальник управління організації роботи з обслуговування платників податків Департаменту обслуговування платників податків ДФС України – О.В. Фадєєва.

У доповідях учасників круглого столу були висвітлені особливості взяття на облік фізичних осіб – підприємців у ІТ-галузі, надані обґрунтовані рекомендації щодо вибору групи платників єдиного податку та розкриті етапи відкриття власної справи у сфері захисту інформації.

По завершенню засідання учасники прийняли рішення про проведення серії науково-практичних круглих столів, присвячених подальшому формуванню фінансової грамотності студенів ННІ інформаційних технологій та менеджменту.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page