top of page

«Приємне з корисним», або як відпочивають майбутні митники?

«Для того, щоб добре відпочити, необхідно спочатку над цим добре попрацювати» - якось сказав Євген Кащеєв. Саме кропітка робота студентів УДФСУ нещодавно принесла незабутній, а головне корисний відпочинок майбутнім професійним митникам.

Викладачі кафедри митної справи, разом зі студентами 3-го курсу виявили ініціативу провести науково-розважальний квест «Митниця майбутнього 2017» в рамках студентського форуму кафедри митної справи «Митниця.UA», що приніс усім учасникам незабутні враження та море позитиву. Основною метою змагань було показати студентам усі переваги та тонкощі важкої професії митника в ігровій формі, ну і ,звісно, просто весело провести час в розпалі робочого тижня.

18-го травня викладачі кафедри митної справи, за підтримки своїх студентів об’єднали бажанням весело провести час різних вихованців нашої альма-матер. Учасниками квесту стали 10 студентів І курсу, 10 студентів ІІ курсу,10 студентів ІІІ курсу Ірпінського державного коледжу економіки та права Університету державної фіскальної служби України. Широкий спектр бажаючих приміряти на себе роль митника, дозволив організаторам перевірити обізнаність щодо цієї професії, серед молоді.

Варто зауважити, що «режисери» даного заходу приємно здивували учасників. Студентам було запропоновано здолати цілу смугу перешкод, що складалась з конкурсів найрізноманітнішого формату. Учасникам потрібно було пройти як теоретичні, так і практичні завдання, як наприклад пошук заздалегідь захованих макетів контрабандних предметів). Також особливого колориту квесту надавали спеціально розроблені контрольні пункти, що дублювали існуючі пункти митного пропуску.

Вже в ході проходження конкурсних етапів виявилось, що учасники чудово обізнані в усіх тонкощах професії, з якою ймовірно пов’яжуть своє майбутнє. Усі без виключення студенти блискавично проходили конкурс за конкурсом, чим вкотре підтвердили свою різнобічну освіченість.

По закінченню квесту усі учасники отримали подарунки, а найкращими виявились студенти ІІ курсу коледжу. Проте, безперечно, головним подарунком для кожного того дня стали незабутні враження, нові емоції та здобуті знаннящодо цікавого фаху «митник».

Черговий розважально-інтелектуальний захід, проведений у нашому університеті доводить, що студенти УДФСУ не тільки сумлінно навчаються, але й плідно відпочивають, а викладачі завжди готові підтримати їх у цьому.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page