top of page

Вітаємо з 20-річчям, ФПМ!


Факультет податкової міліції Університету державної фіскальної служби України – створений відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 1997 року № 518 «Про підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції».

26 травня 2017 року на урочистий захід з нагоди 20-річчя створення завітали засновники факультету, керівництво ДФС України, викладачі, адміністрація Університету, представники міської влади та студентство.

На центральній площі Ірпеня відбулося святкове шикування, привітання і нагородження кращих курсантів та викладачів.

Звернувшись до присутніх, в.о. Голови ДФС України Мирослав Продан зазначив, що факультет податкової міліції – це навчальний підрозділ, який не має аналогів в Україні та визнаний за її межами як навчальний, науковий, методичний центр, в якому напрацьовано значний досвід міжгалузевого об’єднання економічної та правової освіти при здійсненні профільної підготовки фахівців. «Курсанти факультету податкової міліції Університету ДФС є конкурентоспроможними. Працевлаштовано 100% випускників, 40% з яких займають керівні посади в органах ДФС», – підкреслив М. Продан. – «Особливістю є те, що це єдиний факультет на теренах України, який готовий проводити спеціальну підготовку та навчання фахівців для СФР. Це єдиний факультет, що випускає спеціалістів, так би мовити «трьох в одному» – вони і юристи, і економісти, і IT-фахівці».

Він також повідомив, що наразі тривають переговори з іноземними колегами щодо можливості проходження практики курсантами факультету у всесвітньовідомих службах, таких як Фінансова Гвардія Італіі або Служба внутрішніх доходів США.

«Курсанти є майбутнім нової фіскальної служби європейського зразка. Впевнений, що ваші знання, енергія, бажання розвивати нашу країну, дозволять досягти нових звершень. Ви не раз будете стояти перед вибором – яке прийняти рішення. Згадуйте той день, коли ви дали клятву вірно служити Українському народові. Це допоможе вам прийняти вірне рішення та обрати правильний шлях!», – побажав курсантам Мирослав Продан.

До слів привітань долучилися перший заступник голови ДФС України Сергій Білан, ректор Університету ДФС України П. Пашко, Ірпінський міський голова В. Карплюк.

Процвітай та слався на весь світ конкурентним потенціалом та рушійною силою молодих спеціалістів! Слава тобі, факультет!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page