top of page

Розширене засідання Вченої ради Університету ДФС України


25 травня 2017 року в Університеті ДФС України відбулося розширене засідання Вченої ради за участю голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана та Ірпінського міського голови Володимира Карплюка. Також участь взяли члени Вченої ради, керівники структурних підрозділів, науково-педагогічні працівники.

Під час виступу Олександр Горган відзначив високі наукові досягнення і з приємністю зазначив, що Університет ДФС України визнаний флагман науки у Київській області. Також голова КОДА підкреслив, що ініціативи Університету завжди будуть підтримані і запропонував плідно співпрацювати у сфері наукових розробок інструментів для забезпечення в подальшому надходження бюджетних коштів, зокрема у частині питання податку на нерухоме майно.

Перед учасниками розширеного засідання Вченої ради виступив Володимир Карплюк. Він відзначив науково-дослідну діяльність Університету звернувши увагу на активну участь наших вчених у різних проектах, в тому числі і міських. Міський голова Ірпеня окреслив необхідність підготовки фахівців з податкової оптимізації, наголосивши, що міська влада готова надати базу для проходження практики студентів цієї спеціалізації вже після ІІІ курсу, відповідно з подальшим працевлаштуванням кваліфікованих фахівців.

Після виступів почесних гостей, учасники засідання Вченої ради заслухали згідно порядку денного такі питання:

1. Про роботу спеціалізованих вчених рад університету в 2016 році.

Доповідають: проректор з наукової роботи Тарангул Л.Л., голова Постійної комісії з питань наукової роботи та інноваційного розвитку Касьяненко Л.М.

2. Про затвердження навчальних планів спеціальності 081 «Право» за першим (бакалаврським) рівнем та навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти третього рівня на 2017-2018 н.р.

Доповідають: директор Навчально-наукового центру організації освітнього процесу Винниченко Л.О.; голова Постійної комісії з питань освітнього процесу Цимбалюк С.Я.

3. Розгляд інших питань.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page