top of page

Трансформація банківського сектору в Україні: підсумки та перспективи


24 травня 2017 р. відбулося засідання міжнародного науково-практичного круглого столу за темою «Трансформація банківського сектору в Україні: підсумки та перспективи», що проводився з нагоди Дня науки та Дня банкіра.

Організотором заходу стала кафедра банківської справи та фінансового моніторингу ННІ фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України. Вже традиційно співорганізаторами круглого столу стали ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», відділ грошово-кредитних відносин та Академія фінансового управління, відділ координації бюджетно-податкової та грошово-кредитної політики.

Участь у засіданні круглого столу взяли поважні гості: Доменік Меню – Голова представництва BNP Paribas Group в Україні, член наглядової Ради УкрСиббанку; Дробязко Анатолій Олександрович – кандидат економічних наук, провідний науковий співробітник відділу координації бюджетно-податкової та грошово-кредитної політики ДННУ «Академія фінансового управління»; Бублик Євген Олександрович – кандидат економічних наук, ст. н. с., старший науковий співробітник відділу грошово-кредитних відносин ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України».

Доповіді учасників круглого столу були присвячені актуальним питанням сучасного стану банківської системи України та перспективам її адаптації до нових умов функціонування. В дискусіях обговорювалися підсумки та перспективи процесу трансформації банківського сектору в Україні, проблеми трансформації кредитного ринку в Україні, перспективні підходи до фондування банків в Україні, сучасні виклики та можливості традиційного банкінгу в умовах «нової нормальності».


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page