top of page

Науковим клубом «Міжнародник» проведено круглий стіл «Інтеграція України до світового та європейсько


Якщо ви володієте знанням,

дайте іншим запалити від нього свої світильники

Л.Толстой

Дні науки в стінах нашого Університету державної фіскальної служби України завжди проходять плідно, як для студентів, так і для викладачів. Це завжди маса цікавих інтелектуальних змагань, конференцій, лекцій, наукових семінарів. Серед таких заходів був і круглий стіл наукового клубу кафедри міжнародної економіки на тему: «Інтеграція України до світового та європейського простору». У роботі круглого столу взяли участь студенти, що навчаються за спеціальністю «Міжнародна економіка» 2,3,4 курсу, а також магістри.

Але круглий стіл проводився не лише для студентів. У веденні дискусій взяли участь і учні із шкіл Приірпіння, котрі дізналися багато нового і цікавого від студентів про міжнародну діяльність України, про можливості її інтеграції до регіональних економічних блоків, про економічне становище нашої держави.

В процесі роботи на круглому столі були висвітлені такі питання як положення України у глобальних економічних рейтингах, проблеми і перспективи інтеграції України до ЄС, співпраця нашої держави із міжнародними організаціями, удосконалення української освіти відповідно до норм ЄС, висвітлено проблеми та перспективи ведення міжнародного бізнесу в Україні, а також виникнення антиглобалізму.

Роботу круглого столу студентів координували заступник завідувача кафедри міжнародної економіки з наукової роботи, к.е.н., доцент Ольга Вадимівна Чернова та заступник завідуючого кафедри міжнародної економіки з виховної роботи, к.е.н., доцент Олена Володимирівна Коляда .

Школярам дуже сподобалася дискусія студентів-науковців, оскільки усі доповіді були наповнені новими статистичними даними, доступною економічною термінологією, невідомі для школярів дефініції студенти пояснювали легко і просто. Сподіваємося побачити потенційних абітурієнтів на лавах нашої студентської родини.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page