top of page

Адріан Буковинський: Все хороше виходить з сім'ї...


24 травня 2017 року кафедрою цивільного права та процесу організовано зустріч студентів ННІ права з Адріаном Буковинським – доктором філософії; провідним експертом з питань сімейної політики та сімейних відносин; президентом Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я»; автор книг та методичних матеріалів.

Серед присутніх були представники кафедри: завідувач кафедри цивільного права та процесу, д.ю.н., с.н.с. І.В. Чеховська; заступник директора ННІ права К.В. Глущенко; доцент кафедри, к.ю.н. Л.О. Самілик; доцент кафедри, к.ю.н., доцент Ю.Ю. Рябченко; професор кафедри, д.ю.н., доцент Н.В. Никитченко.

Гість познайомив учасників з Національною сімейною стратегією. Ця «дорожня карта» показує шляхи виходу України з сімейно кризи в питаннях сім'ї та батьківства. Також поговорили про поточні можливості протистояння загрозам для сім'ї, які існують на рівні прийняття законів у Верховній Раді.

«Здавалося, що природню аксіому не має потреби доводити. Але, на жаль, сьогодні атаки на сім'ю є безпрецидентними. Різноманітні міжнародні структури, певні громадські організації, деякі представники органів виконавчої влади, окремі народні депутати з чітко вираженою одержимістю стараються змінити саме визначення сім'ї і значно розширити його трактування. Вони хочуть навчати наших дітей та онуків новим ідеологіям, новим можливостям, які стосуються зміни статі, створенню одностатевих союзів, усиновленню такими союзами дітей та багато чого іншого, що несе зло для людини», – підкреслює пан Адріан.

У кінці зустрічі, Адріан Буковинський наголосив: «Все хороше виходить з сім'ї, союзу чоловіка та жінки, які люблять один одного, в любові нарождують і виховують дітей, тому щиро бажаю кожному усвідомити загрози і сміливо та мудро захищати майбутнє наших дітей та України в царині сім'ї!»


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page