top of page

Добробут держави у руках майбутніх податківців


У житті неминучі дві речі - смерть і податки

Б. Франклін

У наш час важливим є формування хорошого знавця своєї справи. Особливо актуальною є сфера оподаткування, адже правильна побудова податкової системи держави – шлях до економічного зростання.

12 травня в Університеті державної фіскальної служби України відбувся Всеукраїнський конкурс «Податківець майбутнього», організований Навчально-науковим інститутом економіки, оподаткування та митної справи.

На захід з’їхались абітурієнти з усіх куточків України. Було сформовано п’ять команд на чолі з капітаном в кожній.

Гра складалась із шести раундів у формі «запитання - відповідь». Питання конкурсу стосувались податків у різні часи їх існування. Гра видалась досить захопливою та повчальною. Всі учасники проявили себе з найкращої сторони і показали свої знання у сфері податків.

Гравців привітав ректор УДФСУ Павло Володимирович Пашко. До складу журі, яке оцінювало учасників, входили проректор з навчально-методичної та виховної роботи О.А. Шевчук, директор ННІ ЕОМС К.І. Швабій, заступники директорів інститутів з виховної та профорієнтаційної роботи М.І. Кітченко, О. М. .Бідношея, А.А. Болдова, К.В. Глущенко та І.Г. Кожевніков, доцент кафедри сучасних європейських мов О.В. Найдюк та доцент кафедри податкової політики І.А. Прокопенко.

Значний внесок у підготовку конкурсу зробили Оксана Олександрівна Мискіна, Ірина Адольфівна Прокопенко, Ольга Шараєнко та Марина Скаженник.

За підсумками гри було обрано три найкращі команди, які отримали дипломи та солодкі призи. Всі учасники були нагороджені сертифікатами про участь у конкурсі «Податківець майбутнього».

Дякуємо всім учасникам за участь у грі, а організаторам заходу – за теплий прийом та високий рівень організації. Сподіваємось, що у перспективі конкурс «Податківець майбутнього» вийде на загальноукраїнський рівень та чекаємо нових зустрічей у стінах нашого навчального закладу.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page