top of page

Акустичний вечір за участю львівського гурту PIANO


21 квітня в стінах нашої альма-матер, відбувся довгоочікуваний акустичний вечір. Спеціальним гостем даного заходу став львівський гурт PIANO. Ми хочемо від щирого серця подякувати гурту, за такий щирий та теплий виступ, за частинку любові, яку ми всі отримали слухаючи ваші пісні. На заході були присутні викладачі, студенти, курсанти та шанувальники гурту. Всі були вражені відкритістю та добротою солістки гурту Христини Головко. Бажаючі мали можливість поспілкуватися з нею та зробити фото на згадку.

В рамках акустичного вечора проходив благодійний ярмарок, на якому були різноманітні солодощі, випічка, чай та кава. Виручені кошти будуть спрямовані на допомогу Центру захисту тварин в Ірпінському районі!

Також хочемо висловити подяку тим, хто допоміг нам зробити цей вечір таким, який він був. А саме: Студентській раді ННІ ФБС та її активістам, Студентському ректорату, Профкому студентів та курсантів УДФСУ, проректору з наукової роботи Л.Л. Тарангул, начальнику відділу організації виховної роботи та соціальних питань О.С. Кривоносову.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page