top of page

Сергій Терьохін, народний депутат II-VII скликань – гість Університету ДФС України


26 квітня до Університету завітав Сергій Анатолійович Терьохін – екс-міністром економіки, народний депутат II-VII скликань, голова підкомітету з питань оподаткування непрямими податками (крім акцизного податку) Комітету ВР з питань податкової та митної політики з відкритою лекцією на тему: «Про теорію справедливого оподаткування в Україні».

Він проаналізував помилки, зроблені багатьма урядами у сфері податкової політики та окреслив стратегію і механізми управління політики податків у бажаному майбутньому Української держави, спираючись на досвід успішних держав світу. С. Терьохін поінформував присутніх про ключові положення проведеного дослідження.

Зокрема, на зустрічі були присутні: ректор УДФСУ, д.е.н., професор П.В. Пашко; проректор з навчальної та методичної роботи О.А. Шевчук; директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи, д.е.н., професор К.І. Швабій; завідувач кафедри податкової політики, д.е.н., професо В.Л. Андрущенко; завідувач кафедри філософії та політології, д.ф.н., професор Л.С. Воробйова, науково-педагогічний склад ННІ економіки, оподаткування та митної справи, студенти та всі бажаючі.

Сергій Анатолійович дав відповіді на питання присутніх та висловив свою точку зору на вирішення проблем державного рівня.



ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page