top of page

Чемпіонат УДФСУ з волейболу


20 квітня 2017 року в стінах спортивного залу Університету ДФС України відбувся Чемпіонат УДФСУ з волейболу за організації Спортивно-масової комісії Профкому студентів та курсанів і Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної та бойової підготовки і реабілітації.

З вітальним словом на Чемпіонат завітали такі гості: О.А. Шевчук – проректор з навчальної та методичної роботи, В.С. Гулай – перший заступник директора ННІ СФБПР, М.А. Колос – завідувач кафедри фізичного виховання та спорту, О.С. Кривоносов – начальник відділу виховного процесу та соціального захисту, О. Івасюк – голова профкому студентів і курсантів, М. Омельян – студентський ректор.

Участь в Чемпіонаті взяли збірні команди навчально-наукових інститутів, факультету податкової міліції та Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Всі команди виявили велику волю та бажання до перемоги і показали дійсно гідну гру. Командний дух панував у кожній з команд, що і довели ігрові зустрічі. Але незважаючи на високий рівень гри кожної з команд в трійку призерів потрапили наступні команди:

1 місце – ННІ фінансів, банківської справи

2 місце – ННІ права

3 місце – ННІ економіки, оподаткування та митної справи

Всі команди-призери були нагороджені грамотами та медалями. Подяку в організації заходу висловлюємо: А.В. Серветнику – головному судді Чемпіонату, О. Дорошенку – секретарю змагань.

Бажаємо успіху учасникам змагань та нових звершень!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page