top of page

Вітаємо студенток ННІ права, які вибороли номінацію «Інноваційність проекту» на III Міжнародному сту


Упродовж 20-21 квітня 2017 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проходив III Міжнародний студентський саміт «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів».

Співорганізаторами заходу виступили Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Всеукраїнська громадська організація «Асоціація Українських Правників».

Саміт проводився за участю провідних вітчизняних та зарубіжних науковців, політиків, юристів-практиків, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, здобувачів вищої освіти та ін.

У рамках Саміту проходив конкурс наукових проектів серед 22 студентських команд із яких: 18 провідних вищих навчальних закладів України та команди із закордонних навчальних закладів: Ріджент Університету (США), Ліберті Університету (США), Клузького університету імені Бабеша-Бойяї (Румунія) та Варшавського університету (Польща).

Університет державної фіскальної служби України представляли студентки 3 курсу Навчально-наукового інституту права, групи ПБ-14-2: Білявська Наталія, Пронькіна Антоніна та Харковець Юлія. Науковий керівник: кандидат юридичних наук, доцент кафедри кримінального права та кримінології, заступник директора з наукової роботи ННІ права Жерж Наталія Анатоліївна.

Шляхом жеребкування було визначено послідовність захисту наукових проектів командами. Команда нашого Університету після таємного жеребкування отримала можливість презентувати першими свій науковий проект за темою: «Національна поліція України: перспективи подальшого розвитку з урахуванням зарубіжного досвіду».

Захист роботи пройшов на високому рівні та не залишив присутніх байдужими, оскільки студентки вміло поєднали дослідження функціонування Національної поліції в зарубіжних країнах, презентували свій науковий проект та супроводжували власним відео-опитуванням серед школярів і завершили виступ авторським віршем.

У результаті палких обговорень наукових проектів учасників, команда нашого Університету виборола перемогу у номінації «Інноваційність проекту», за що була нагороджена дипломом та цінними подарунками. А також, свої побажання команді висловили представники членів журі, зокрема, Кшиштоф Козьмінський, доктор соціології і права Варшавського університету, Юрі Мантіла, доктор філософії, професор права Ліберті Університету (США) та голова журі президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» професор Василь Костицький та інші члени високоповажного журі.

Протягом саміту, окрім захисту наукових проектів, усі учасники мали змогу прослухати майстер-класи за участю відомих вчених, представників влади та політиків з актуальних проблем сучасних процесів державотворення нашої держави та США.

Проведений захід повністю виправдав мету, яку ставили організатори перед Міжнародним студентським самітом, а саме: підвищення рівня знань здобувачів вищої освіти з актуальних питань сучасних процесів державотворення, правотворення та правозастосування в Україні; підвищення позитивного іміджу правничої професії; набуття практичного досвіду у ході спілкування з науковцями, політиками, представниками органів державної влади та органів місцевого самоврядування, юристами-практиками; подальшого розвитку інституту національної ідеї як рушійної сили національного прогресу в Україні та ін.

Вітаємо студенток та наукового керівника з одержаною номінацією і бажаємо подальших перемог!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page