top of page

Адміністрацією Університету проведено зустріч зі студентами ННІ ІТМ


13 квітня 2017 року, на зустрічі з ректором УДФСУ професором Пашком П.В., проректором з навчальної та методичної роботи Шевчуком О.А., головним бухгалтером Войтенком В.О. та начальником виховного відділу Кривоносовим О.С. студенти Навчально-наукового інституту інформаціних технологій і менеджменту отримали відповіді на питання, пов’язані з подальшим розвитком Університету, відкриттям нових спеціальностей, вимогами до написання дипломних робіт, можливістю продовжувати навчання за кордоном, особливостями формування реєстру стипендіатів та багато інших.

Студенти висловлюють щиру подяку керівництву Універститету за зустріч, яка додала впевненості у правильності вибору навчального закладу, в аудиторіях якого взимку тепло і затишно, у гуртожитках є гаряча вода, у їдальні – смачна їжа, в корпусах – WiFi.

Викладачі ННІ інформаційних технологій та менеджменту навчають не лише програмувати, створювати 3D-моделі, керувати квадрокоптером, адмініструвати інформаційні системи фіскальної служби, але й навчають думати!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page