top of page

Університет ДФС України визначив «Найрозумнішого студента-2017»


Доклади серця свого до навчання і вуха свої до розумних слів. Притчі Соломона


12 квітня 2017 року в актовій залі відбувся фінал інтелектуально-розважального конкурсу «Найрозумніший студент Університету ДФС України-2017». Гра розпочалась 24 лютого з інститутського етапу, потім на учасників чекала черга півфіналів, і ось – довгоочікуваний фінал.

Почесне друге місце зайняла команда ННІ економіки, оподаткування та митної справи – «Ліга справедливості», а перемогу здобула команда ННІ обліку, аналізу та аудиту – «Pacioli Power`s». Команда-переможець виборола поїздку до Карпат разом з відділом організації виховної роботи та соціальних питань.

«Найрозумнішим студентом Університету ДФС України-2017» обрано студента групи ОМР-16-1 ННІ обліку, аналізу та аудиту – Владислава Войтенка. Протягом чотирьох ігор студент проявив себе достойно, зокрема у знаннях з історії УДФСУ, Києва, України а також знав відповіді на більшість запитань із загального розвитку. Владислав отримав кубок, так ще й поїздку до м. Прага,Чехія.

Бажаємо студентам успіхів та натхнення у наступних звершеннях! А особливу подяку висловити ректору П.В. Пашку, проректору з навчальної та методичної роботи О.А. Шевчуку та начальнику відділу організації виховної роботи та соціальних питань О.С. Кривоносову, Науковому товариству студентів та курсантів, Студентському ректорату, Профкому студентів та курсантів, директорам інститутів та їх заступникам!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page