top of page

Зустріч з Володимиром Коскіним


10 квітня відбулась зустріч з письменником, журналістом та фотохудожником Володимиром Коскіним, членом Національної спілки письменників України, членом Національної спілки журналістів України.

Ведучий Сергій Губенко (гр. ПМП – 14-5) познайомив присутніх з життям та творчістю письменника.

В атмосфері гумору автор презентував свою нову книгу «Ірпінський Парнас», розповів про історію організації Будинку письменників в Ірпені, про те, як створювалась у нашому славетному місці українська культура й передусім, українська література, як цей заклад став Меккою українських письменників.

Володимир Олексійович зазначив, що “Ірпінський Парнас” – це феєрверк фактів, пригод, афоризмів, історій, доль. Це – сміх крізь сльози. Це читання для тих, хто любить трагікомедію, трилер, мелодраму. Це, по суті, не книжка, а Дім, в якому вирує неймовірне життя.

У програмі прозвучали жарти з цієї книги у виконанні автора, студентів та курсантів нашого університету (Марина Скаженник, Анастасія Шрамковська, Віта Сайчишина – гр. ЕПБі-15-2, Катерина Бондаренко, Ілона Фіяло - гр. МСБі-15-2, Назарій Огородник – гр. ПТБ-16-1, Юлія Кириленко гр. ПМП-15-3, Світлана Прокопчук – ПМП-16-4). Ліричного присмаку зустрічі надала музична композиція “Натхнення” у виконанні курсанта Дмитра Бодунова (гр. ПМСД-16-1) .

Яскравим доповненням до виступу письменника були його фотоекспозиції “Руки письменників” та “Тринадцять миттєвостей чарівного світу природи ”. Глядачі захоплювалися живописними картинами презентації.

Творчу зустріч організували та провели співробітники Наукової бібліотеки: К.Ф. Нікуліна, М.І. Кочур, І.О. Бузинник, студенти Ліна Ярова, Володимир Плахотнюк, ФБМОі –15-3.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page