top of page

«Час дій! Час змін! Час спорту!»


7 квітня 2017 р. о 7:30 год. відбулась ранкова пробіжка, зарядка та флешмоб під девізом: «Час дій! Час змін! Час спорту!» до Міжнароднго дня спорту на благо миру та розвику.

Даний захід організований ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації спільно з відділом організації виховної роботи та соціальних питань, а також за участі спортивного клубу "Боевая Жаба", зокрема інструкторів клубу: Михайла Локей, Тетяни Сетягіної і Олени Богуш.

На даному святі були присутні проректор з господарської діяльності та інфраструктури Сергій Михайлович Протченко; завідувач відділу організації виховної роботи та соціальних питань Олександр Сергійович Кривоносов; директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Ігор Йосипович Малинський; заступник начальника факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Олексій Миколайович Бідношея, завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Микола Анатолійович Колос, завідувач кафедри фітнесу, рекреації та реабілітації Валерій Федосійович Бойко, срібний призер Олімпійських ігор Валерій Андрійцев та викладачі інших інститутів.

У флешмобі взяли участь усі інститути і факультет. Учасників нараховувалось понад 400 осіб.

Спорт допомагає впоратися зі шкідливими звичками і загартувати характер. Також він тренує силу духу, витривалість і націленість на результат, чого і всім бажаємо!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page