top of page

День гостинності ННІ фінансів, банківської справи


Правильно обрана в житті кожної людини професія – це одна із складових успішного кар’єрного успіху. Водночас, обираючи професію, ми також визначаємо свій стиль життя.

Щоб допомогти учням шкіл правильно визначитись з вибором професії, 28 березня 2017 р. в Університеті ДФС України, ННІ фінансів, банківської справи був проведений «День гостинності», в рамках якого було проведено турнір «Фінансова грамотність», та пізнавальний квест по навчальним корпусам Університету, що дав можливість ближче познайомитись з основними університетськими цікавинками та відчути атмосферу студентського життя, організаторами заходу була кафедра фінансів.

«День гостинності», передбачав проведення різноманітних інтелектуальних та пізнавально-розважальних заходів, спрямованих на посилення патріотичної і громадянської позиції студентської молоді. Особливістю даних заходів є активне залучення до участі шкіл київського регіону.

Організатори з студентського активу провели не лише захоплюючу вікторину з фінансової тематики, але й цікаве тестування, щоби допомогти учасникам визначитися з професійним вектором майбутньої вищої освіти.

Велика подяка всім, хто виявив інтерес і відвідав наш захід. Особливо хотілося б виділити активні школи Київської області, в кількості 45 учнів, які були присутні на «Дні гостинності», а саме:

Фастівський район - Дідівщанська ЗОШ І-ІІІ ст., ОЗНЗ Веприцька ЗОШ І- ІІІ ст., Великоснітинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Бородянський район - Новозаліської ЗОШ І-ІІІ ст., Бородянської СЗОШ № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів.

Слідкували за турніром та оцінювали учасників вельмишановне журі: директор Інституту Кужелєв М.О., заступник директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків Капелюш А.А., заступник завідувача кафедри фінансів Бедринець М.Д., професор кафедри фінансів Гордей О.Д.; доцент кафедри фінансів Биховченко В.П.; доцент кафедри фінансів Ліснічук О.А., доцент кафедри фінансів Новицька О.В., доцент кафедри фінансів Суханова А.В., старший викладач кафедри фінансів Мовчун С.В., а також курсантський актив.

В кінці заходу було нагороджено переможців грамотами та всіх учасників подяками за участь у турнірі «Фінансова грамотність».


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page