top of page

День гостинності в Навчально-науковому Інституті права


24 березня 2017 року в Навчально-науковому інституті права відбувся День гостинності. До Інституту завітали учні випускних класів ЗОШ I-III ступенів м. Ірпеня, а також студенти Ірпінського державного коледжу економіки та права.

З привітальним словом до абітурієнтів звернулась заступник директора з виховної та профорієнтаційної роботи Катерина Вікторівна Глущенко, яка зосередила увагу на умовах вступу та особливостях навчання в Інституті, перспективами майбутньої професії юриста, а також можливостей реалізації власного потенціалу за рахунок здобуття якісної, престижної освіти.

Абітурієнти взяли участь у круглому столі-практикумі на тему: «Інформаційна безпека особи: соціально-правовий вимір», на якому обговорили проблеми, пов’язані із користуванням Інтернетом. На скільки ми залежні від Інтернету та які загрози чекають нас у мережі? Чи дійсно кіберзалежність – це проблема тільки підлітків і молоді?

Ведучі заходу, студент 1 курсу ННІ права Ярослав Васильчук та студентка 3 курсу Діана Ковальова, зосередили увагу молоді на основних загрозах інформаційного середовища та способи боротьби з ними; як розрізняти шкідливу і корисну інформацію; які права мають інтернет-користувачі та ефективних засобах правового захисту в інформаційній сфері.

Учні досить жваво підтримували дискусію та активно реагували на провокаційні питання щодо хакерства, кіберзлочинності та знайомств у соціальних мережах. Наприкінці всі учасники заходу взяли участь у тестуванні: «Чи маєте Ви кіберзалежність?» та визначили свій рівень залежності від інтернету. Загалом, зустріч пройшла весело та інформативно.

Маємо надію, що гості нашого заходу повернуться в стіни Навчально-наукового інституту права вже в якості здобувачів вищої освіти!

Дякуємо кафедрі міжнародного права та порівняльного правознавства за підготовку та проведення круглого столу-практикуму!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page