top of page

Знайомство школярів з Університетом ДФС України


10 березня 2017 року Університет державної фіскальної служби України в особі колективу Центру творчого розвитку і виховання студентів «Сузір’я» привітав об’єднану Пісківську селищну громаду зі святом Весни.

Начальник відділу освіти Пісківської громади Віра Вікторівна Шашенко та директор Пісківської гуманітарної гімназії Олександр Олександрович Клокун щиро дякували за підготовлений сюрприз і зазначили, що дружба і співпраця між нашими навчальними закладами - це запорука світлого майбутнього наших нащадків.

Після завершення концерту, представником відбіркової приймальної комісії Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту Мариною Іванівною Кітченко було проведено профорієнтаційну бесіду з присутніми школярами та батьками і поширено ілюстративний матеріал.

Школярі, батьки та вчителі перебували у захваті від феєричного і самобутнього виступу Центру творчого розвитку і виховання студентів «Сузір’я» та дякували за конструктивну та корисну довідку щодо вступу, а отже, можна зробити висновок, що це свідчить про інтерес молоді до можливості в перспективі навчатися у провідному вузі країни - Університеті державної фіскальної служби України.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page