top of page

Робоча поїздка до Академії Фінансової Гвардії Італії

2-3 березня 2017 року делегація Університету державної фіскальної служби України на чолі з ректором Павлом Володимировичем Пашком здійснила робочу поїздку до Академії Фінансової Гвардії Італії (м. Бергамо) з метою розширення кола міжнародних зв’язків та перейняття позитивного досвіду підготовки фахівців з фінансових розслідувань. Академія Фінансової Гвардії Італії – один з найбільш престижних військових закладів вищої освіти в Європі.

Члени делегації мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою, структурою, організацією а також програмою навчання Академії Фінансової Гвардії.

В Академії здійснюється підготовка офіцерів для Фінансової Гвардії Італії, що виконує функції захисту національних і європейських фінансових інтересів, припинення податкових злочинів, боротьби з організованою злочинністю, контрабандою, фальсифікацією товарів і грошових знаків, незаконним будівництвом, наркотрафіком і відмиванням злочинних капіталів, протистояння нелегальній імміграції, припинення інтернет-шахрайств, контроль за азартними іграми, оподаткуванням фізичних і юридичних осіб.

Навчання в академії проходить два роки у якості курсанта і один рік у звані молодшого лейтенанта. Навчання закінчується отриманням звання лейтенанта та диплому бакалавра. Надалі навчання проходить у Лідо ді Остії два роки за магістерськими програмами «Економіка», «Фінанси», «Оподаткування» та завершується здобуттям диплому магістра, 100% випускників поповнюють лави Фінансової Гвардії Італії.

У майбутніх офіцерів формують професійні знання високого ґатунку у сфері права, економіки, оподаткування, фінансів, банківської та митної справи, страхування, національного та міжнародного законодавства, а також високого почуття патріотизму та гідності.

В ході зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та обміну досвідом між навчальними закладами.

Наприкінці візиту ректор генерал Академії фінансової гвардії Вірджиліо Помпоні та ректор Павло Пашко обмінялися пам’ятними знаками своїх навчальних закладів та запланували наступну зустріч.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page