top of page

Шануймо жінку й нашу неньку Україну


Актова зала Університету 7 березня була заповнена по-особливому гарними, усміхненими, святково вбраними жінками, дівчатами, студентками і курсантками, ветеранами Університету. У цей весняний день прекрасна половина людства чекає квітів, ніжності і подарунків. Так уже традиційно сприймають цей день. Проте чоловіків у залі майже не було. Невже проігнорували святковий концерт? Усе стало зрозуміло, коли відкрилася завіса й пролунала перша пісня. Її виконав чоловічий хор, у складі урочисто-піднесених, підтягнутих, у строгих костюмах із зеленими краватками-метеликами ректора, проректорів, директорів ННІ, завідувачів кафедр, викладачів. Їхня пісня, супроводжувана гучними оплесками, викликала море вражень та усмішки на обличчях глядачів, задала тон усьому святковому дійству.

Вступне слово та привітання виголосив ректор університету Павло Пашко, побажавши усім здоров’я, весняного настрою та щирого кохання. Особливі слова та квіти у цей день були адресовані М.Б. Дикій, керівнику ЦТРВС “ Сузір’я”, та Н.Г. Яцишин, доценту кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, які святкувала 7 березня день народження.

Вишуканий конферанс трьох юнаків-ведучих, тонкі жарти й святкові компліменти вдало доповнювали насичений, свіжий і яскравий, як весняний день, професійно підготовлений і душевно презентований концерт. Жінкам дарували романтичну музику і пісні, запальні танці та багато смішних і повчальних історій від ведучих.

Після завершального концертного номера – пісні хору курсантів факультету податкової міліції, знову на сцену вийшов ректор Пашко П.В. Він подякував усім жінкам за їхню мудрість та красу.

Тож хочеться від усього жіночого колективу подякувати чоловікам за прекрасне свято, яке ще довго даруватиме нам радість та позитивні емоції й надихатиме на нові досягнення.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page