top of page

Зустріч з практикуючими адвокатами організована Навчально-науковим інститутом права


Для Навчально-наукового інституту права уже традицією стало поєднання теоретичних знань з практикою Тому черговим заходом, організованим для студентів стало запрошення практикуючих адвокатів, які поділилися практичним досвідом адвокатської діяльності зі студентами ННІ права.

Сучасний етап розвитку українського суспільства, інституціональні зміни вимагають вдосконалення організації та функціонування такого важливого інституту громадянського суспільства як адвокатура.

Докорінно змінилося ставлення до прав і свобод людини і громадянина. Необхідною умовою формування правової держави і громадянського суспільства є вдосконалення судового захисту прав і свобод громадян та організацій. Розбудова правової держави неможлива без створення гарантій для захисту прав людини, без забезпечення механізму функціонування такого специфічного демократичного інституту, яким є адвокатура.

Адвокатура — важливий інструмент дійсної демократії. Адже за своєю природою вона є громадською, самостійного виду організацією професійних юристів, яка виконує важливу суспільну функцію — захист прав і законних інтересів громадян та організацій.

23 лютого 2017 року, відбулась довгоочікувана зустріч із адвокатами на тему: "Адвокат- початківець у своїй практичній діяльності: проблеми та реалії професії". Зацікавлені студенти зібралися щоб обговорити важливі питання діяльності адвокатури та почути відповіді на питання, що їх хвилюють, адже закінчивши ННІ права, перед кожним постає важливе питання, щодо професії.

Варто сказати, що такий практичний захід виправдав усі сподівання, адже до нас завітали справжні майстри своєї справи. адвокати: Сакалюк Дмитро Васильович, Зелькіна Тетяна Євгенівна та Науменко Олена Петрівна, які мають значний практичний досвід роботи в адвокатурі, представляли інтереси у різних напрямах юридичної практичної діяльності.

Адвокати не лише поділилися своїм досвідом, думками та сподіваннями, а й надали можливість студентам взяти активну участь в обговоренні: кожен бажаючий міг поставити питання, яке його цікавить, поділитися своїми переживаннями, запитати поради. На завершення наші гості побажали усім присутнім успіхів у обраній професії та дали декілька порад і настанов щодо майбутнього.

Отож, можна з впевненістю сказати, що бесіда мала неабиякий успіх і кожен з присутніх зміг взяти для себе щось корисне, важливе та практичне.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page