top of page

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Навчально-наукового інформаційних технологій та м


23 лютого в Університеті ДФС України відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам. Привітати випускників зі святом прийшли представники ректорату та адміністрації вишу і коледжу, викладачі і батьки.

Урочисте зібрання відкрив звертаючись до випускників із традиційним напутнім словом, ректор, д.е.н., професор П.В. Пашко, який від імені колективу навчального закладу привітав вчорашніх студентів із успішним завершенням навчання та отриманням дипломів «магістра». «Сьогодні свято для випускників Університету, які отримали дуже гарну освіту, котра надасть можливість працювати по всій Україні. Ми гордимося нашими студентами, їх здобутками і будемо завжди раді бачити вас у стінах рідної Альма-матер», – підкреслив у своєму виступі Павло Володимирович. – Чекаємо на вас кожного разу на зустрічі випускників».

До привітань долучилися директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту, д.е.н., професор С.П. Ріппа: «Сьогодні, прощаючись з вами, ми з впевненістю можемо стверджувати, що навчили вас мислити і шукати відповіді на складні питання, налаштували долати шляхи до фахової майстерності. А отримані якісні знання беззаперечно допоможуть вирішити низку проблем, які присутні як у науці так і суспільному житті». Директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи, д.е.н., професор К.І. Швабій побажав усім випускникам самовдосконалення в подальшому професійному та особистому житті.

Після напружених державних іспитів, захисту магістерських робіт Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та менеджменту в урочистій атмосфері під оплески колег, рідних та викладачів випустив 20 випускників-магістрів, із них – 6 з відзнакою. Відповідно Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи випустив 66 випускників, із них – 14 з відзнакою.

Урочистості з нагоди свята пройшли в теплій невимушеній атмосфері. Адміністрація Університету, студентський актив, батьки та близькі вітали випускників. У подарунок пролунала пісня у виконанні випускниці ННІІТМ Юлії Шашок та музичні композиції від народного ансамблю бального танцю ЦТРВС «Сузір’я», що зробили атмосферу свята незабутньою.

Бажаємо вам, дорогі випускники! Нехай здобута вами вища освіта стане для вас зеленим світлом на життєвих шляхах, основою особистого успіху й кар'єрного росту!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page