top of page

Відбувся випуск магістрів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту


24 лютого відбулась урочиста церемонія вручення дипломів випускникам-магістрам ННІ обліку, аналізу та аудиту Університету ДФС України.

У цю святкову мить були присутні П.В. Пашко, ректор Університету ДФС України; А.В. Дубчак, начальник управління кадрів Головного управління Національної поліції у Київській області; В.Ю. Прокопенко, перший проректор, доктор економічних наук, професор, О.А. Шевчук, проректор з навчальної та методичної роботи, доктор економічних наук, доцент. Привітати випускників прийшли також директори інститутів, завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники інституту, заступники директора ННІ ОАА, батьки, родичі та друзі.

Павло Володимирович Пашко зазначив, що Університет пишається випускниками, бо вони не тільки одні із найрозумніших, а ще й добріших. Це підтверджує волонтерська робота, яка відзначена Володимиром Андрійовичем Карплюком, мером міста Ірпінь. Пізніше Андрій Володимирович Дубчак запропонував магістрам пройти екзамен на вакантні місця до Національної поліції, що допоможе швидше розібратися з майбутнім працевлаштуванням.

У цьому році Університет ДФС України випустив 169 магістрів за спеціальністю «Облік і аудит», із них – 9 відмінників навчання і 17 отримали дипломи з відзнакою. Також випускників нагородили за кращі дипломні роботи.

Із щирими побажаннями щасливої долі заспівала студентка Марія Ферчук, під керівництвом директора ЦТРВС «Сузір'я» М.Б. Дикої.

Після отримання всіх дипломів випускники-магістри стали учасниками традиції закладання капсули випускниками Університету, яка була започаткована в минулому році з ініціативи ректора.

Дорогі магістри, нехай ваші мрії обов’язково здійсняться!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page