top of page

Урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам 2017 року Навчально-наукового інституту фінансів, б


22 лютого в Університеті ДФС України в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам магістратури Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

Багато теплих слів і побажань випускникам вишу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів, зокрема ректор, д.е.н., професор Павло Володимирович Пашко зазначив, що наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника Університету, який здатен діяти в будь-яких професійних ситуаціях.

Студентів-випускників з їх урочистою подією в житті привітав директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи, д.е.н., професор Михайло Олександрович Кужелєв та побажав стати успішними людьми, цікавого, насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень.

З поміж 246 цьогорічних випускників магістратури спеціальності «Фінанси та кредит» денної та заочної форми навчання, 43 особи отримали дипломи з відзнакою, також 10 магістрів удостоєні медалями за відмінні успіхи у навчанні.

Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, підготовлена під керівництвом директора ЦТРВС «Сузір'я» М.Б. Дикої і художнього керівника та хормейстра ансамблю народної пісні і танцю – заслуженого працівника культури України Н.І. Чуприни.

Диплом Університету ДФС України – шлях до успішної кар’єри! Це щороку доводять наші випускники, які по завершенню навчання працюють в державних органах, в сфері ринкової економіки та науковій сфері. Всі сили, знання та професіоналізм науково-педагогічних працівників спрямовані на те, щоб їх випускники були найкращими фахівцями своєї справи.

Вітаємо учасників урочистостей та бажаємо випускникам творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page