top of page

Університет пам'ятає та вшановує Героїв


В січні-лютому 2017 року в Університеті було проведенно ряд заходів по нацональному та патріотичному вихованю . Так до дня Героїв Крут 60 курсантів та студентів відвідали Аскольдову могилу та вклонилися памяті Героїв .Представник УГКЦ провів екскурсію по мемореальному комплексу пам'яті Героїв Крут

До річниці Майдану та памяті Небесної Сотні в Університеті пройшла хвилина мовчання , виховні години в академічних групах та покладання квітів до Стелли та меморіальних дошок загиблих Героїв .

До річниці виводу військ з Афганістану ЦМЗ за участю представників обласної та міської держадміністрації , Ректора Університету пройшов вечір памяті , на якому 9 ветеранів афганської війни отримали довгоочікувані ключі від квартир.Університет для ветеранів Афганської війни став рідною домівкою .

15 лютого відбулася екскурсія курсантів ФПМ до музею Афганської війни . Завідувач віділу виховної роботи полковник запасу Олександер Кривоносов , який і був ініціатором цієї екскурсії , передав на збереження до фонду музею альбом , карту Афганістану з автографами Людмили Зикіної , Едіти П'єхи , Миколи Розтаргуєва , Надії Бабкіної , Азізи - співаків які у 1983-1985 роках приїздили до військових в Афганістан , а також фотографії бойових дій , в яких сам приймав участь .

Національно-патріотичне виховання в Університеті і на далі продвжує залишатися основним напрямком виховання студентів та курсантів.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page