top of page

Творча зустріч із Дмитром Павличко


21 лютого 2017 року на факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції відбувся літературний вечір, присвячений Міжнародному дню рідної мови.

Одним із особливих гостей цього вечора був запрошений український поет, перекладач, літературний критик, Герой України, автор віршів та пісень, які звучали на цьому вечорі та людину з великої літери - Дмитро Васильович Павличко.

За рішенням ЮНЕСКО 21 лютого всі народи Землі відзначають Міжнародний День рідної мови. Це свято уже сьогодні крокує по планеті. І кожен громадянин будь-якої країни відчуває свою причетність до свого народу, до своєї мови. На цьому вечорі курсантами факультету декламувалися вірші та звучала одна з найпопулярніших пісень, що давно стала народною «Два кольори», автором яких є Дмитро Васильович.

Для нас випала велика честь зустрітися з цією людиною, поспілкуватися з ним про життя, його творчість та непростий час, який переживає зараз Україна. Курсанти були у захваті від проведеного заходу, багато дізналися цікавого та зарядилися позитивом.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page