top of page

Ніхто не забутий…


Сьогодні, 15 лютого, в Університеті ДФС України відбулось віче-реквієм з нагоди 28-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Студенти, курсанти, керівництво Університету прийшли до Меморіалу, щоб вшанувати пам’ять полеглих воїнів.

Голова Ірпінської регіональної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та учасників АТО І. Панасюк сказав, що ветерани – це той потенціал, який здатен захистити державу і в сьогоднішні нелегкі часи.

Дружина загиблого в Афганістані сказала: «Ми не можемо забувати цю сторінку історії. Правильна була та війна, неправильна – там загинули наші рідні, знайомі, українці. Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця», – додала вона.

Ю. Кармазін, голова Партії захисників Вітчизни зазначив, що виховна робота яка проводиться Університетом є великим прикладом для молоді, щоб не допускати в майбутньому помилок.

Хвилиною мовчання пом'янули всіх, хто загинув на чужій землі, схиливши голови перед світлою пам’яттю полеглих та вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page