top of page

Вітання переможцям ІІ (обласного) етапу міжнародних конкурсів !


Стала доброю традицією участь студентів нашого Університету у міжнародних мовно-літературних конкурсах і щорічні перемоги.

26 листопада 2016 року в м. Біла Церква Олександра Ковальчук і Ольга Макаренко взяли участь у ІІ (обласному) етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка та ХVІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика. Проведення цих конкурсів сприяє вихованню у молоді гордості за свій народ, піднесенню престижу української мови і літератури, підвищенню рівня загальної мовної культури, вшануванню пам’яті Великого Кобзаря, який заповідав: «Свою Україну любіть, любіть її во врем’я люте, в останню тяжкую минуту за неї Господа моліть».

Поїздка відбулася за сприяння начальника відділу організації виховного процесу та соціальних питань Університету Кривоносова Олександра Сергійовича.

Наші словолюби виправдали високі сподівання – Університет знову перший!

У VІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка перше місце посіла Олександра Ковальчук, студентка групи ПБі-16-1 Навчально-наукового інституту права.

У ХVІІ Міжнародному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика перше місце посіла Ольга Макаренко, студентка групи МЕБ-16-1 Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи.

Вітаємо наших переможців, у яких попереду – участь у Всеукраїнському етапі, і бажаємо подальших успіхів у реалізації творчих задумів.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page