top of page

Активісти Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи – учасники ІІІ між


До Дня Соборності України всеукраїнська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода» та громадська організація «Ukrainians» провели ІІІ міжнародний флешмоб «United Ukraine». Учасником флешмобу міг стати кожен, хто підтримує Україну, прагне її єдності та припинення військової агресії з боку Росії!

В 2016 році у флешмобі взяли участь понад 15 000 учасників із 68 країн світу та 117-ти населених пунктів в Україні. До флешмобу долучились Президент України Петро Порошенко, предстоятель Української правосланої церкви Київського патріархату Філарет, Генеральний секретар Світового Конгресу Українців Стефан Романів, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та ін.

У цьому році організатори поставили собі за мету залучити до флешмобу учасників з 200 населених пунктів в Україні та понад 40 країн світу.

Студентський актив Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Університету державної фіскальної служби України також не залишився байдужим до акції. Молодь роздруковувала чи малювала постер формату А4 з гаслом акції українською («Україна Єдина») чи англійською («United Ukraine») та робила з ним фото. Потім це фото опубліковувалось на офіційній сторінці флешмобу та особистих сторінках учасників у соцмережах із обов’язковим хештегом #UnitedUkraine. В дописі потрібно було позначити трьох своїх друзів та передати їм естафету флешмобу.

22 січня організатори флешмобу провели публічну акцію в м. Києві, на якій презентували журналістам та громадськості роздруковані фото з учасниками флешмобу з різних країн світу та куточків України, серед яких були і фото наших активістів.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page