top of page

Університет поринув у зимову казку

Новорічно-різдвяні свята несуть у собі багато усіляких приємностей для дорослих і дітей. Однак малеча чекає їх з особливим настроєм та непереможною вірою в дива.

Київський академічний театр ляльок завітав до Університету, щоб порадувати маленьких глядачів захоплюючою новорічною виставою «Мороз-Морозенко». Ректор П.В. Пашко привітав усіх присутніх з наступаючим Новим роком та зазначив, що театр ляльок в майбутньому ще покаже декілька вистав на базі нашого закладу.

Дивовижна історія, яку розігрують винахідливі колядники, могла відбутись тільки на Різдво. Добра та працьовита дівчинка Марійка вирушає до зимового лісу шукати ягоди, щоб догодити злій мачусі та її ледачій доньці Мотрі. Суворий володар зимового лісу Морозенко, вражений добротою та чесністю маленької дівчинки, згоден допомогти їй знайти ягоди взимку, але за це вона має виконати декілька завдань. Як саме вона це зробить і як Морозенко покарає ледачу та злу Мотрю малюки та їх батьки мали змогу побачити у цій виставі.

Організаторам вдалося споглядати багато усмішок, позитиву та захоплення в очах дітлахів. А що ще потрібно дорослим, зокрема, і нам – викладачам? Головне бачити дітей щасливими!

Тож вітаємо усіх з наступаючим Новим роком та Різдвом і чекаємо на нові зустрічі!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page