top of page

Навчально-науковий інституту економіки, оподаткування та митної справи подарував шматочок щастя мешк


21 грудня директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Швабій Костянтин Іванович, заступник директора з виховної роботи Тартачник Микола Олександрович та голова Профбюро інститут Степанова Аліна у честь Дня Святого Миколая відвідали Спеціалізований обласний будинок дитини у м. Боярка (Київська область), подарувавши дітям шматочок щастя.

Чи пам’ятаєте ви казку, яка починається в День Святого Миколая і закінчується аж всередині січня? Ту неймовірну магію, яка наповнює повітря? Той дитячий запал в очікуванні ранку, щоб заглянути під подушку? Всі ми виросли на вірі у Святого Миколая, Діда Мороза та Снігуроньку. У дитинстві все це здавалось нам таким реальним, але, як би нам не хотілося, ми стали дорослими і дізналися, що нашими «Миколайчиками» були батьки. Саме вони створювали для нас цю казку – казку новорічних свят. А як же бути з тими маленькими перлинами нашої держави, які позбавлені батьківського тепла і не можуть відчути її повністю? Вони ще змалечку дізналися, яким жорстоким буває світ, і тому потребують особливої уваги суспільства.

Студенти інституту переймаються проблемами малечі, яка перебуває в інтернатах та дитячих будинках. Очі дітей, які сіяють від щастя, - ось що є найдорожчим скарбом, адже вони не скільки потребують подарунків, скільки уваги, любові та тепла.

Гості приїхали не з пустими руками. Завдяки благодійному аукціону, який проходив на День студента, та благодійній акції «Подаруй дитині іграшку», були зібрані кошти для подарунків дітям, солодощі, книги, іграшки та підгузки для найменших.

Адміністрація інституту та діти щиро вдячні небайдужим викладачам та студентам, які завжди готові поділитися частинкою свого матеріального достатку і душевного тепла на користь дітей, які залишились без батьківської опіки.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page