top of page

Університет ДФС України є дискусійним майданчиком для обговорення актуальних питань сьогодення


30 листопада 2016 р. відбувся круглий стіл за участю академіка Національної академії наук України, заслуженого діяча науки і техніки України, директора Інституту економіки та прогнозування НАН України, д.е.н., професора Валерія Михайловича Гейця.

На лекції були присутні ректор, д.е.н., професор П.В. Пашко, науково-педагогічні працівники, студенти старших курсів.

Зустріч була присвячена темі «Україна-2016: підсумки соціально-економічного розвитку», на якій розглядалися зокрема проблемні питання української економіки. Показано динаміку її розвитку з часів отримання Україною незалежності до сьогодення; висвітлено питання, пов’язані з впливом політики на економіку, та розглянуті позитивні та негативні наслідки цього впливу.

«Нам потрібна консервативна економічна політика уряду, яка спроможна сформувати середньострокову перспективу економічного зростання країни». На цьому наголосив сьогодні під час лекції В.М. Геєць.

Лекція сприяла підвищенню зацікавленості студентів до вивчення питань економічного зростання держави. Участь у такому інтелектуальному спілкуванні студентської молоді з провідним вченим у галузі макроекономіки, економіко-математичного моделювання та прогнозування економічного розвитку є надзвичайно важливою для фахового та духовного збагачення особистості.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page