top of page

Навчально-науковий інститут права визначив переможця у проведеному інтелектуальному конкурсі «Брейн


"Філософ – це людина, яка законам протиставляє природу, звичаям - розум, загальноприйнятим поглядам - совість і забобонам - власну думку"

Бернард Шоу

Традицією нашого Навчально-наукового інституту права є проведення різного роду інтелектуальних заходів. 28 листопада 2016 року був проведений Науковим товариством студентів Навчально-наукового інституту права – « Брейн Ринг » між студентами-правниками усіх курсів: від першого по четвертий курси. Цей інтелектуальний захід був проведений для визначення найкмітливішої, ерудованої команди серед студентів Інституту, а також залучити студентство до активної громадської позиції у Інституті.

Особливістю заходів, що проводяться Науковим товариством студентів Навчально-наукового інституту права є органічна та тісна співпраця з нашими наставниками. Тому за честь для нас було послухати мудрість і виваженість нашого ерудованого науково-педагогічного складу членів журі : виконуючого обов’язки Директора ННІ права, доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Топчія Василя Васильовича, який у своєму привітально-вступному слові надав командам духу суперництва, бадьорості та ентузіазму, було приємно почути ці слова, завдяки яким учасники Брейн рингу набралися сил та налаштувалися відразу на перемогу; у свою чергу заступник директора Навчально-наукового інституту права з наукової роботи, кандидат юридичних наук Жерж Наталія Анатоліївна, побажала успіху і наснаги в інтелектуальному конкурсі «Брейн ринг». Також до складу журі увійшли: заступник завідувача кафедри теорії права та держави з наукової роботи, кандидат юридичних наук Гапоненко Л.В., заступник завідувача кафедри цивільного права та процесу з наукової роботи, кандидат юридичних наук Іванов С.О.

Честь четвертого курсу, захищала команда « СИНДИКАТ 44 » у складі:Капітан Думанський Микола, та члени команди: Стецюк Назар, Панько Яна, Білько Іван, Цегельник Михайло.

Представниками третього курсу була команда « Вовкочинятка » у складі: Капітан Матвійко Наталія, Подобінська Мія, Захарова Христина, Войтович Наталія, Кондратьєва Катерина.

Сильнішими гравцями другого курсу цього року стала команда ««Берсерки»: Капітан Міхно Сергій, Михайлюк Назар, Бас Тетяна, Шараненко Влад, Савтира Ілля.

Активними представниками команди першого курсу склала «Легенди» до складу якої увійшли: Капітан Васильчук Ярослав, до речі студент який став переможцем в Інтелектуальному Конкурсі «Найрозумніший першокурсник Університету ДФС України», Денисов Максим, Степаненко Всеволод, Клименок Яна, Наталія Блищик.

У першому турі була запекла боротьба між командами старшокурсників: « СИНДИКАТ 44 » та « Вовкочинятка», це було вражаюче, адже це було змагання між студентами старших курсів, досвідченими та розумними майбутніми юристами. В результаті до фіналу пройшла команда 3 курсу, можливо і через сильну жіночу інтуїцію.

Уже у другому турі між собою змагалися за перемогу команди активних студентів 1 та 2 курсу: « Берсерки » та « Легенди », де перше місце отримала команда « Легенди » 1-го курсу.

Процитуючи рядок з поезії Ліни Костенко « І кожен фініш – це, по суті, старт…», у цьому випадку ці геніальні слова надзвичайно правдиві, адже у фінал вийшли дві команди: першого та третього курсів. Це було дуже напружено, усі учасники, глядачі, журі були схвильовані, а все через атмосферу сили і духу суперництва, у цей час всі активно слідкували за відповідями команд, за емоціями , зокрема це була і радість і хвилювання. І от у найвідповідальнішу хвилинку ведучий – голова Наукового товариства студентів Навчально-наукового інституту права тримає напругу, паузу: « Хто ж переможець і хто ж далі боротиметься за перемогу нашого ННІ Права в загально університетському конкурсі «Брейн ринг»? ».

Перемогу здобула цілеспрямована, активна та енергійна команда 3 курсу «Вовкочинятка»:у складі одних дівчат, які проявляють вагому громадянську позицію та є активними у різних напрямах студентського життя: Матвійко Наталія Григорівна брала участь в Університетському Чемпіонаті з перетягування каната, у різноманітних конференціях, є активним учасником наукового життя Інституту та Університету. Подобінська Мія Олегівна, яка брала участь в Університетському Чемпіонаті з перетягування каната, є консультантом Навчального-практичного центру "Юридична клініка "Справедливість'", є активним учасником Студентської Ради ННІ права та наукового товарситва. Захарова Христина Ігорівна, яка брала участь у конкурсі « Найрозумніший першокурсник 2014 », а також є членом Студради ННІ права. Войтович Наталія– активна студентка ННІ права, приймає участь у конференціях та є капітаном команди переможця «Брейн Ринг – 2016 ННІ права». Кондратьєва Катерина брала участь у міжвузівській конференції: «День пам'яті і День Перемоги: історико-правові аспекти ІІ світової війни» , у Всеукраїнській конференції «Академія молода – 2015», «Мир як вища соціальна цінність» , посіла ІІ місце у І етапі міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т.Г.Шевченка, серед студенської молоді у номінації "Декламація твору", є учасником КМЦ «Сузір'я» колективу естрадного танцю та консультантом Навчального-практичного центру "Юридична клініка "Справедливість'".

Вітаємо переможців та бажаємо успіху на загальноніверситетському інтелектуальному конкурсі «Брейн ринг», а також у ХІ Всеукраїнському ВІП-турнірі серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України в рамках Всеукраїнського тижня права 2016 року.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page