top of page

Наукове товариство студентів ННІ ЕОМС провело інтелектуально-розважальний конкурс «Еврика» для школя


Наукове товариство студентів Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи розширює межі своєї діяльності. 28 листопада було проведено інтелектуально-розважальну гру «Еврика» для школярів. Адже важливо не лише пропагувати любов до науки серед студентів, а важливо показати потенційним абітурієнтам наскільки багатоманітною, цікавою, захоплюючою може бути наукова робота. Саме таке завдання поставило перед собою Наукове товариство студентів, провівши ауково-розважальний захід «Еврика» в Ярошівській ЗОШ I-III ступенів Мокрокалигірської сільської ради в Черкаській області.

Розпочався захід із виступу директора школи Ольги Петрівни Могильської, яка зазначила, що старшокласникам необхідно уже задуматись над тим, до якого вищого навчального закладу вони будуть вступати, а Університет державної фіскальної служби України – вищий навчальний заклад, де підготовка фахівців ведеться не лише на найвищому рівні, але і студентське життя є насиченим і яскравим, а кожен студент має змогу реалізувати свою особистість.

Інтелектуально-розважальний конкурс «Еврика» минув на позитивних емоціях та залишив у пам’яті учасників найяскравіші спогади. В конкурсі взяли участь 4 команди з учнів 9 – 11 класів. Гра складалася із трьох турів: перший тур – «Битва капітанів», другий тур – питання з чотирьох категорій (математика, історія України, географія та література), третій тур – «Мистецтво вічне».

Учні школи продемонстрували неабиякі здібності та знання не лише у другому турі, де були представлені категорії, але і у фіналі, що складався з питань про мистецтво на загальний розвиток учнів. Інтелектуальна боротьба між учасниками була запеклою, кожна з команд ерудована та прагнула показати свої знання якнайкраще. І в результаті гри переможцями стали команда «Науковці». Науковому товариству студентів ННІ ЕОМС сподобалося працювати з учнями, сподіваємося у подальшому на плідну співпрацю та чекаємо юних розумників у стінах нашого рідного університету.



ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page