top of page

Вітаємо переможців чемпіонату світу


18-20 листопада 2016 року збірна команда Університету державної фіскальної служби України, спортсмени якої входять до головного складу збірної команди України, що складалась з представників факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, ННІ права та випускників факультету податкової міліції прийняла участь у Чемпіонаті світу з військово-спортивних багатоборств в м. Харків.

В даних змаганнях продемонструвати свою майстерність в стрільбі та всестильовому бою виявило бажання понад 400 спортсменів з 20 країн світу, рівень учасників змагань традиційно був дуже високим, тому поєдинки видалися технічними, напруженими та емоційними, але учасників змагань об’єднувала одна мета – стати переможцем саме заради неї вони кожен день відстоювали свої права у запеклому тренуванні, і як виявилося, небезрезультатно. Як говорив Л.М. Леонов: «Жодна велика перемога неможлива, якщо їй не передує мала перемога над самим собою». Незважаючи на великий психологічний тиск та велику кількість учасників, представники збірної команди Університету ДФС України Київської обласної федерації за особистими підсумками змагань у своїх вагових категоріях та версіях курсанти та працівники податкової міліції, а саме: Любімов Руслан, Потапенко Дмитро, Панчишак Анастасія, Ланкін Вячеслав, Мухін Олександр, Боровець Наталья, Садохов Дмитро, Копчевський іван зайняли переможні місця, що є високим показником їх професіоналізму.

Варто зазначити, що визначну роль у вихованні переможців відіграють тренери, які завдяки власному досвіду та виснажливим тренуванням, фізично й морально готують своїх вихованців до перемоги, попри всі складнощі налаштовують їх на гідну участь у змаганнях. Саме такі якості мають тренери нашої збірної команди з ВСБ Університету державної фіскальної служби України Пристінський Олександр Васильович та Сухих Володимир Антонович, без яких досягнення таких високих результатів було б неможливим.

Щиро вітаємо наших спортсменів і бажаємо щоб вони й надалі гідно виступали на змаганнях та поверталися з перемогою, то ж успіхів їм у подальшій спортивній кар’єрі. Не забувайте: «Наше життя – це дорога, ціль якої - ПЕРЕМОГА!».


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page