top of page

«Насправді Податковий кодекс - це капкан для бізнесу. Податковий кодекс повинен бути склепінням прав


23 листопада 2016 року студентам університету УДФСУ випала унікальна можливість стати учасниками форуму «Ukraine Level Up 2016», який був організований Асоціацією платників податків України та міжнародною компанією ICF Legal Service, за підтримки CEO Club Ukraine. «Битва за бізнес: податкова реформа чи хаос?». Саме таке питання стало ключовим на даному форумі, в межах якого обговорювалися такі проблеми:

- очікування українського бізнесу від податкової реформи;

- пошук альтернативних принципів проведення податкових реформ;

- біснес-клімат. Чи є в Україні шанс наздогнати світову економіку та ін.

Подія зібрала на одному майданчику понад 750 учасників з України, США, Європи та Азії, а запрошені закордонні експерти із 7 країн світу поділились практичними рекомендаціями ведення бізнесу і міжнародної торгівлі та висловили свої припущення щодо подальшого розвитку економіки України.

Наші студенти усвідомлювали унікальність форуму «Ukraine Level Up 2016», тому що, перебуваючи на форумі, вони фактично стали частинкою історії, адже в ході обговорення був представлений проект нового Ліберального Податкового Кодексу України, який в перспективі буде прийнятий як діючий. У ході презентації проекту нового Ліберального Податкового Кодексу активну участь взяв і наш ректор Пашко Павло Володимирович, якого гаряче підтримали не тільки студенти, а також присутня аудиторія.

Студенти та викладачі УДФСУ взяли активну участь в роботі форуму та в обговоренні положень нового кодексу.

Форум «Ukraine Level Up 2016» подарував студентам та викладачам масу нових ідей, яскравих емоцій, задоволення від спілкування з провідними експертами, бізнесменами щодо бачення майбутнього України. Враховуючи це і необхідність почути думку якомога більшого кола експертів та всіх зацікавлених сторін ректор Університету ДФС України відгукнувся на ініціативу Грігола Катамадзе провести наукову дискусію щодо основних положень Ліберального податкового кодексу в нашому університеті. Даний захід відбудеться 8 грудня 2016 р. в приміщенні конференц-комплексу УДФСУ з 10.00 до 15.00. Запрошуємо усіх небайдужих і зацікавлених осіб!

Студенти висловлюють щиру подяку всім організаторам даної поїздки, які дали можливість стати учасниками форуму такого масштабу: ректору Павлу Володимировичу Пашку, Науковому товариству студентів та курсантів УДФСУ, ну і безпосередньо самих організаторів форуму «Ukraine Level Up 2016» Асоціацію платників податків, які вже постійно співпрацюють з нашим університетом.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page