top of page

Дні гостинності ННІ фінансів, банківської справи


ННІ фінансів, банківської справи розпочинає програму «Дні гостинності», яка передбачає проведення різноманітних інтелектуальних та пізнавально-розважальних заходів, спрямованих на посилення патріотичної і громадянської позиції студентської молоді. Особливістю даних заходів є активне залучення до участі школярів й студентів ліцеїв та коледжів Київського регіону.

Успішний та вдалий старт реалізації програми Днів гостинності відбувся 28 жовтня 2016 р. проведенням кафедрою фінансів турніру «Фінансова грамотність». У турнірі приймали участь студенти з Київського професійного ліцею будівництва та комунального господарства, ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» та ДНЗ «Київський центр професійно-технічної освіти».

Організатори з студентського активу провели не лише захоплюючу вікторину з фінансової тематики, але й цікаве тестування, щоби допомогти учасникам визначитися з професійним вектором майбутньої вищої освіти.

Слідкували за турніром та оцінювали учасників вельмишановне журі: директор Інституту Кужелєв М.О.; заступник директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків Капелюш А.А.; заступник директора з виховної та профорієнтаційної роботи Болдова А.А.; професор кафедри фінансів Гордей О.Д.; доцент кафедри фінансів Биховченко В.П.; доцент кафедри фінансів Суханова А.В.; старший викладач кафедри фінансів Мовчун С.В.; а також курсантський актив: Крижановський А. і Дубина В.

Після нагородження переможців грамотами та сертифікатами, учасників чекав пізнавальний квест по навчальним корпусам Університету, що дав можливість ближче познайомитись з основними університетськими цікавинками та відчути атмосферу студентського життя.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page