top of page

Відбулось чергове засідання Вченої ради Університету ДФС України


27 жовтня, під головуванням ректора П.В. Пашка, відбулось засідання Вченої ради Університету ДФС України (далі – Університет).

Перш, ніж перейти до розгляду питань порядку денного, П.В. Пашко урочисто вручив почесні грамоти: тренеру збірної Університету з хортингу Володимиру Васильовичу Яременку та відзначив студентів-спортсменів з хортингу:

Стоцького Михайла Сергійовича – група ФМСБ-16-1;

Грохольського Ігоря Вікторовича – група ОБА-14-1;

Безуглого Михайла Миколайовича – група ПБ-13-5;

Скрипара Богдана Вікторовича – група ПБ-16-1;

Тищука Дмитра Вадимовича – група ФБД-15-4

Членами Вченої ради було заслухано ряд важливих питань, серед яких перший проректор з перспективного розвитку та інновацій В.Ю. Прокопенко доповіла про заходи щодо перспективного та інноваційного розвитку УДФСУ.

Також було заслухано звіт кафедри теорії права та держави про виконання науково-дослідної роботи на тему: «Держава і громадянське суспільство: стан та перспективи розвитку» доповідачі: завідувач кафедри теорії права та держави А.Є. Шевченко та голова Постійної комісії з питань наукової роботи та інноваційного розвитку Л.М. Касьяненко.

Доповідь про затвердження теми та програми наукового дослідження кафедри обліково-аналітичних баз знань «Бухгалтерський облік в умовах застосування інформаційних технологій: теорія та методологія» на 2017-2019 рр. зробив завідувач кафедри обліково-аналітичних баз знань В.О. Осмятченко.

Вченою радою УДФСУ було прийнято відповідні ухвали.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page