top of page

Успіх потребує лідерства


26 жовтня 2016 року члени наукового клубу «Менеджер», що функціонує при кафедрі менеджменту Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи УДФСУ, зініціювали проведення науково-практичного семінару на тему «Лідерські якості – основа успішної діяльності професійного менеджера».

Координатор заходу к.е.н., доцент Г.І. Євтушенко привітала присутніх з початком роботи та відмітила: «Кожен з вас має глибинні фундаментальні цінності. Щоб реалізувати їх, потрібно сконцентруватися навколо чіткого усвідомлення свого життєвого призначення. Це означає, зрозуміти до чого ви прагнете і кожний крок, в подальшому, робити в потрібному напрямі, не попадаючи при цьому в пастку активності, яка ні до чого не приводить. Можна бути дуже зайнятою людиною і при цьому недостатньо ефективною. Найважливіше в розробці стратегії діяльності – починати, уявляючи кінцеву ціль. Окреслюймо ж принципи своєї життєдіяльності і давайте прагнути в клубному (командному) спілкуванні досягати синергетичного ефекту”.

Старший викладач кафедри менеджменту І.Г. Канцур наголосила на актуальності теми науково-практичного семінару та закцентувала увагу, на завданнях лідера – спрямовувати здібності, емоції та творчий потенціал на досягнення цілей.

Відповідальна за роботу наукового клубу «Менеджер», асистент кафедри менеджменту Л.О. Попович, ознайомила членів клубу з проектом плану роботи на 2016-2017 н.р. та представила його учасників. Президентом наукового клубу була обрана Ожиганова Анастасія(гр.ФМП-16-1),її заступником – Міхед Юлія(гр.ФМП-16-1),секретарем – Осадча Катерина(гр.МБМ-14-1). Приємно відмітити, що до роботи наукового клубу долучилися і студенти першого курсу – Вередін Дана, Дзіньовська Діана, Лубенець Ірина.

Студенти та викладачі із великою цікавістю слухали виступи учасників. Особливо дискусійними були доповіді Осадчої Катерини (гр. МБМ-14-1), Міхед Юлії (гр. ФМП-16-1), Гаєвської Катерини (МБМ-14-1), Пашкової Алли (ОМФ-16-2).

Головні тези, окреслені активними учасниками семінару:

  1. Формула успіху – лідерство, інновації та імплементація ідей.

  2. Зміни повинні починатися із себе.

  3. Праця над собою – перший крок до успіху.

  4. Освіта та знання – передумова для особистісного розвитку лідера.

  5. На шляху до успіху необхідно отримувати задоволення від власного самовдосконалення.

  6. Лише переборюючи власні страхи, ми стаємо на крок ближче до лідерства.

  7. Жити заради інших.

  8. Керівник-лідер – основний рушійний фактор підвищення ефективності роботи в будь-якому колективі.

  9. Розвивай в собі лідера!


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page