top of page

Напередодні Дня Незалежності України відомства ДФС провели всеукраїнський флешмоб


За ініціативи голови ДФС України Романа Насірова 20 серпня відбувся всеукраїнський флешмоб працівників фіскальної служби, присвячений 25-річчю Незалежності України. Учасники зібралися на Майдані Незалежності аби разом з народним артистом України Олександром Пономарьовим виконати Державний гімн України. Безпосередню участь у даному заході взяли студенти, курсанти та співробітники Університету ДФС України.

Національне вбрання, вітання з прийдешніми святами створили атмосферу піднесено-патріотичного настрою. Дехто із співробітників пришли разом зі своїми дітками. Патріотичну нотку відчули й перехожі, які зупинялися бодай на хвилину, щоб подивитися на таке національно-свідоме дійство. В Україні відбуваються події, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують у кожного самоповагу, гідність і волю до перемоги.

Насамкінець, очільник Державної фіскальної служби України Роман Насіров подякував учасникам за спільнопроведений захід, привітав усіх з наступаючими святами і побажав чудового настрою та гарних вихідних.


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page