top of page

Студенти та курсанти Університету ДФС України – це ініціативна молодь! А ти один із нас!?


Студенти та курсанти Університету ДФС України завжди поєднують корисне дозвілля та вдале навчання!

Студентські роки – найкращий період у житті кожного. Саме тому в Податковому університеті значну роль приділяють якісному дозвіллю студентів. Важливо, що, крім базових знань, студентська молодь має можливість брати участь у круглих столах, наукових конференціях, тренінгах, інтелектуальних змаганнях, стажуватися за кордоном, навчатися за програмою подвійного диплома. Окрім того, наше студентство не нехтує нагодою реалізувати себе в інших видах діяльності, що сприяє формуванню їх не лише як кваліфікованих фахівців, а й всебічно розвинених особистостей.

За останній період завдяки активній роботі студентського самоврядування вишу та підтримці адміністрації навчального закладу в Університеті було реалізовано низку студентських ініціатив.

Молодь залюбки долучається до проведення Дня знань, Міжнародного дня студента, Дня українського козацтва, Дня вишиванки, Дня української писемності та мови й багатьох інших подій.

Наші студенти – молоді, креативні особистості, які із захопленням випробовують себе сценою й демонструють свої творчі здібності. І це лише початок, маленька частина того, що наша велика і дружна університетська родина створює щоденно.

Отже ті, хто цьогоріч приєднався до студентських лав нашого вишу, вже зовсім скоро зануряться у незабутню атмосферу, де зможуть розкрити та реалізувати весь свій потенціал!

На допомогу першокурснику план-схема Університету ДФС України


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page