top of page

Запрошуємо на першу Студентську республіку – 2016 Київщини


Вперше в нашому місті Київський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка – 2016» на тему «Позитивні сценарії модернізації Київщини: роль громад і молоді». Якщо ви подумали, що це нудний монолог нудних спікерів, то ви помилились.

Це захоплююча оргдіяльнісна гра, в якій кожен учасник може проявити себе, свої знання та вміння в призмі маленького (студентського) громадянського суспільства. Насиченість гри залежить від азарту учасників. Чим більше у вас ідей, тим більше динаміки.

Програма насичена, але залишається місце і для розважальної частини, а саме: «Перша Леді» Київщини, «Дебати», «Квест-фест», «Фото-конкурс «Спалах емоцій», «Фестиваль аматорського відео», круглі столи та воркшопи.

Увага! До участі запрошуються всі активні та амбітні громадяни!

Більше інформації про захід та реєстрація учасників тут: http://studrespublika.com/zapusk-modernizatsiya-kyivshchyny/

Захід відбувається за сприянням: Громадської ради при Виконавчому комітеті Ірпінської міської ради, Профкому студентів та курсантів ДФСУ, Управління молоді та спорту Київської обл., ГО «Територіальна громада» м. Ірпінь, Студентська рада Київської області.

Із додаткових питань щодо участі у Студреспубліці-2016 в Київській обл. звертатися до регіонального координатора Руслана Хасанова, 067 418 26 42.

Дата проведення: 13.08.2016 р.

Місце: м.Ірпінь, Університет державної фіскальної служби України, конференц – зала.

Початок реєстрації: 9:00

Час проведення заходу: 10:00 – 21:00


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page