top of page

Вітаємо ректора Університету ДФС України з Днем народження!


Науково-педагогічні працівники, співробітники, студенти та курсанти Університету ДФС України вітають свого керівника – ректора, доктора економічних наук, професора, Академіка Академії економічних наук України, почесного працівника Державної податкової служби України та почесного митника України – Павла Володимировича Пашка з Днем народження!

Завдяки наполегливій, творчій роботі, компетентності, високому професіоналізму Павло Володимирович здобув шану та повагу серед колег, представників вищої школи та науковців.

Активна громадська позиція ректора нашого Університету, служіння ідеалам добра і справедливості завжди будуть прикладом для наслідування, а вірність обраній справі сприятиме подальшій підготовці висококваліфікованих фахівців та вихованню покоління інтелектуальної патріотичної еліти нації.

Тож у цей день, щиро зичимо Вам сил і наснаги для здійснення найсвітліших сподівань та задумів, щоб Ваш професійний досвід, організаторські здібності та лідерські якості й надалі слугували на благо розбудови Університету. Нехай Ваша діяльність на освітянській ниві приносить нові творчі здобутки, шану і повагу. Миру й злагоди Вам, Вашим рідним та близьким!

Зі щирістю, колектив Університету ДФС України


ВИБІР РЕДАКТОРА
СВІЖІ НОВИНИ
АРХІВ
bottom of page